Laden events
  • Dit event is voorbij.

Grootste Kerstmarkt van het Oosten

“Ervaar de magie van de Arnhemse binnenstad tijdens de Grootste Kerstmarkt van het Oosten.”

 

Op 17 december keert het gezelligste ‘Ernemse’ evenement van het jaar weer terug! Tijdens de Kerstmarkt pakken de winkeliers groots uit en is er voor iedere kerstliefhebber wat wils.

Zo kunnen shopliefhebbers van 12:00 uur tot 18:00 volop struinen door de winkelstraten gevuld met kerstkramen vol met prachtige aanbiedingen.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht! Zij kunnen een rondje schaatsen op de ijsbaan op de Jansplaats of Rudolph het rendier aaien bij de levende kerststal op het Brouwersplein. De kerstsfeer zit er goed in met livemuziek en vrolijke kerstacts op verschillende hoeken van de winkelstraten.

Warm jezelf op met een chocolademelk bij de vele horecagelegenheden die Arnhem rijk is of tref elkaar aan het einde van de dag een glühwein en een hapje in de stad waar de kerstlampjes nog volop branden.

Kerst vier je in de Arnhemse binnenstad! Zien we je daar?

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten is verspreid door het centrum van Arnhem en in samenwerking met de ondernemers van het Brouwersplein, de Koningstraat, de 7straatjes, de Bakkerstraat, het Rozet Kwartier, de Jansplaats, het Jansplein, de Weverstraat (Wezenstraat, Bovenbeekstraat)

december 17 2017

Details

Date: 17 december 2017
Time: 12:00 - 18:00
Cost: Gratis
event Tags:, , , ,

Venue

Binnenstad Arnhem

Arnhem, Nederland

+ Google Maps

Phone:

0263554976

Visit Venue Website