PBA en Social Deal geven startschot Jansplaats Schaatsplaats

In de laatste week van november wordt jaarlijks de schaatsbaan opgebouwd op de Jansplaats. Vanaf 1 december is de schaatsbaan dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Ook dit jaar is er een ruime subsidiebijdrage, die de exploitatie van de schaatsbaan mogelijk maakt. Zonder investeringen van het bedrijfsleven is de exploitatie nog steeds niet kostendekkend met de subsidiebijdrage. Met groot genoegen kunnen wij daarom melden dat ook dit jaar Social Deal weer hoofdsponsor is van het evenement.

Naast een grote financiële injectie t.b.v. de Jansplaats Schaatsplaats zal er ook dit jaar weer een mega deal zijn t.a.v. de kaartverkoop. Via Social Deal kunnen schaatsliefhebbers dan tot 1 december tegen 50% korting een toegangsbewijs aanschaffen. In plaats van € 5,00 betaalt men dan dus € 2,50 voor een kaartje. Vanaf 1 december zal er een nieuwe actie van start gaan welke doorloopt t/m 7 januari 2018.

>> Check de Jansplaats Schaatsplaats op Facebook

De organisatie van de Jansplaats Schaatsplaats ligt in handen van belangenvereniging Jansplaats. In samenwerking met het Astrum College zullen deze sportieve studenten de dagelijkse gang van zaken voor hun rekening nemen. Net als vorig jaar zal de belangenvereniging eveneens een beroep doen op vrijwilligers van alle soorten en maten uit onze samenleving. Er zijn nog wat plekken te vergeven dus wie zich graag wil inzetten tijdens dit evenement kan contact op nemen met de organisatie op telefoonnummer: 026-4454940.

Ook dit jaar zal de Jansplaats Schaatsplaats weer 1000 toegangskaartjes weg geven aan een goed doel. Vorig jaar werd gekozen voor de voedselbank. In een later stadium zal bekend worden gemaakt voor welk doel dit jaar is gekozen.

>> Jansplaats Schaatsplaats

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *