Arnhem heeft grootste kerstmarkt van het Oosten!

De winkelstraten in de Binnenstad van Arnhem worden op zondag 17 december omgetoverd tot de de grootste kerstmarkt van het Oosten. Struin van 12.00 tot 18.00 uur langs de ruim 200 gevulde kramen met kwalitatieve aanbieders.

Profiteer van vele kerstaanbiedingen en scoor de leukste geschenken voor onder de kerstboom. De grootste kerstmarkt van het Oosten is verspreid door het centrum van Arnhem: Brouwersplein, Koningstraat, de 7straatjes, Bakkersstraat, Rozetkwartier en de Korenmarkt. Vanuit elke hoek hoor je het zuivere gezang van kerstkoren. De levende kerstbomen en winterse feeën wijzen je de weg naar heerlijke hapjes en drankjes of naar de IJsbaan op de Jansplaats. Ook Elsa en Olaf van Frozen lopen door Arnhem en je kunt er zelfs mee op de foto. Je kunt je ook op een ludieke wijze laten vervoeren van de ene naar de andere hotspot.

Na het shoppen een lekker hapje eten in een van de cafés of restaurants die Arnhem rijk is. Schaatsen kan ook volop in Arnhem op de Jansplaats Schaatsplaats die tot 22.00 u geopend is.

Ga naar event

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *