Top 2000 en Serenades in de binnenstad

 

Voor de zevende keer worden generaties deze winter met elkaar verbonden door middel van muziek tijdens de Arnhem TOP2000.

Op 22 en 23 december worden er in heel de binnenstad  gratis TOP2000 serenades uitgedeeld. Of het nu is om iemand te bedanken, een hart onder de riem te steken of zomaar te verrassen, iedereen kan iemand opgeven om toe te laten worden gezonden door de TOP2000 muzikanten. Iedereen die aangemeld wordt, wordt met een smoesje naar de stad gelokt waar hen vervolgens een originele verrassing te wachten staat. Ook binnenstad ondernemers kunnen zich aanmelden om een andere ondernemer een muzikaal cadeau te doen. Daarnaast worden bezoekers aan de binnenstad spontaan verrast met een muzikaal welkom op verschillende locaties in de binnenstad.

>> Aanmelden via mail.  Vermeld in jouw mail wie je wil verrassen en waarom.
>>Bekijk Top2000 programma

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *