Kinderwensen over liefde en vrede op aarde

Kinderwensen over liefde en vrede op aarde

De vier Arnhemse Basisscholen ’t Panorama, De Sterrenkring, Arnhemse Montessorischool & De Binnenstadschool werden op maandag 19 en dinsdag 20 december per paardentram door de Binnenstad van Arnhem gereden om hun wensen voor een ander in de bomen te hangen.

Alle kinderen hebben een wens voor een ander in eigen stijl en eigen bewoording op een wensschijfje geschreven. Duizend wensen over vrede, respect en vriendschap sieren de bomen in de Binnenstad van Arnhem. Het zijn aandoenlijk wensen, vanuit kinderperspectief die passen binnen deze tijd van het jaar.
De kinderen hebben hiermee het goede voorbeeld gegeven waarna de rest van Arnhem kan en mag volgen. Bij Jansplaats Schaatsplaats zijn wensschijfjes verkrijgbaar.

Dankzij de genereuze hulp Parkeergarage Velperplein (Rejoko beheer), de onvermoeibare Winter Arnhem vrijwilligers en de Belfjor Paardentram hangen alle wensen in de bomen.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een winter lang ontdekken, beleven en genieten met een verrassend programma van cultuur, events, horeca, shoppen en schaatsplezier voor iedereen. >> 9 december 2016 t/m 15 januari 2017