Arnhem omarmt het groen van de Veluwe

Arnhem omarmt het groen van de Veluwe

Winter Arnhem brengt het groen van de Veluwe naar in het hart van de stad. Naast de sprankelende sfeerverlichting, de  witte sneeuwmannen en de rode kerstballen zorgt het groen voor de aankleding van de binnenstad en de winterse beleving. De Veluwse bomen en planten wijzen de bezoekers door de stad, van plein naar plein, langs het programma van bijzondere evenementen, concerten, voorstellingen en activiteiten die van 10 december 2016 t/m 15 januari 2017 plaatsvinden.

Groen is een belangrijk kernwaarde in de stad die ook tijdens Winter Arnhem zichtbaar wordt gemaakt. Arnhem wordt van uit haar ligging omarmd door de Veluwe. Tijdens Winter Arnhem wordt de Veluwe omarmt door de Binnenstad. Het groen van de Veluwe krijgt een tweede leven in de beleving van de stad. Geniet van het groen tussen de bomen, winterbloeiers en de boomstambanken op de vijf groene oases. Op deze locaties vinden tijdens Winter Arnhem ook verschillende activiteiten plaats zoals Woodcarving, muziek en theateracts.

Bekijk programma

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een winter lang ontdekken, beleven en genieten met een verrassend programma van cultuur, events, horeca, shoppen en schaatsplezier voor iedereen. >> 9 december 2016 t/m 15 januari 2017